Over mij

Mijn naam is Audry, 31 jaar

Trotse meter van Elodie

Gans m’n kindertijd waren de “BABY Born” poppen, de bijna levensechte poppen, mijn lievelingsspeelgoed. Tot frustratie van m’n mama, die me overlaadde met Barbies. Ook hielp ik als 2-jarige dolgraag bij de verzorging bij de verzorging van m’n “boertje”, zoals ik m’n kleine broertje Levy toen noemde. De verzorging van baby’s en het omgaan met kinderen zijn altijd mijn zwakte, of zeg maar m’n sterkte geweest.

Op m’n twaalfde spurtte ik thuis weg om snel bij de buren op te passen op baby Stephanie en peuter Olivier.  Babysitten…, ik deed niets liever.  En nog steeds veroveren de kleine bengels m’n hart en doe ik niets liever dan met de kindjes van bevriende koppels spelen, ze eten geven, ze verzorgen en, uiteraard, ze aankleden in een charmante outfit.

Op dit moment heb ik zelf nog geen kindjes, maar wat niet is kan natuurlijk snel veranderen! En dagelijks omring ik me professioneel én met passie met héél veel kindjes op de school waar ik secretariaatswerk doe maar ook de speelplaatsbewaking verzorg.  Hoeft het gezegd dat ik me voor en na schooltijd ook voor PeekaBoe inzet?

 En toen PIEP… werd Peekaboe geboren!

Een jaar geleden kwam ik op het idee mijn eigen webshop met baby- en kinderkleding op te starten. Dat idee ontstond terwijl ik in Spanje, m’n tweede thuis, langs aanlokkelijke winkelstraten wandelde en verliefd werd op de Spaanse babykleding. “PeekaBoe” stamt dan weer van m’n avontuur in Australië, waar ik au pair was van een superschattige tweeling, die niets liever deden dan… PeekaBoe spelen. Kiekeboe in het Nederlands, CouCou in het Frans en Spaans … maar PIEP is zeker universeel!

Nu, na een jaar, is mijn droom werkelijkheid geworden en mijn webshop af.  Hopelijk zijn jullie even enthousiast als ikzelf!

Maandenlang ben ik op zoek gegaan naar collecties om jouw oogappel te laten stralen. Comfortabele outfits met net dat tikkeltje meer!

Om jullie oogappels te wikkelen in de zachte stofjes heb ik mijn eerste eigen collectie op de markt gebracht in maart 2021.

Alles is eigen design en gemaakt met liefde door de beste naaisters in Spanje, want werk geven aan mensen die het nodig hebben en zo gaan we kinderarbeid of werken aan hongerlonen uit de weg.

Volg me ook op Facebook en Instagram, waar ik jullie op de hoogte hou van acties, reacties en outfits voor jouw kleine spruit!

Tot gauw ergens hier of ginder,

Dikke knuffels

Audry

Kleedjes van “PeekaBoe”, dat zit jouw oogappel altijd Goe!

Volg ons op